Intro
  Vochtproblemen
  Vochtbestrijding
  vochtweringswerken   - Patent !!

  *Opstijgend vocht in   muren behandelen

  *Vochtproblemen in   kelders
  *Geveldichting tegen   Slagregen
  *Condensatie   problemen
  *Schimmel- en
  zwambestrijding
  Over   Vochtweringswerken   Vervaet
  Onze Referenties
  Contacteer ons
BEL ONS GRATIS Nummer :

0800 92 933Activiteiten : 

 

:: Slagregen ::

• Beschermen tegen slagregen - een onmisbare stap om vochtproblemen te voorkomen


Een compleet andere oorzaak van vochtproblemen is slagregen, waardoor het regenwater van de gevel stroomt en in het metselwerk dringt. Vooral zuid- of westwaarts gerichte gevels in poreuze materialen (baksteen, betonsteen, etc.) zijn hieraan gevoelig. Gevelmaterialen die gemakkelijk water opnemen raken ook sneller vervuild omdat het vuil zich kan vastzetten in de poriënstructuur aan de oppervlakte van het materiaal.
Om dergelijke materialen waterafstotend te maken, kunt u de gevel laten behandelen met hydrofobeerpasta. Vochtwerende producten zijn kleurloos, zodat ze geen afbreuk doen aan het uitzicht van de gevel en aan de waterdampdoorlaatbaarheid. Dit laatste maakt dat het water uit het materiaal kan verdampen. Bovendien zorgt product ervoor dat het vuil minder diep doordringt in het gevelmateriaal. Hydrofobeermiddelen vormen echter geen mirakeloplossing. Zelfs bij een behandelde gevel kan er toch nog regendoorslag voorkomen als hij sterk aan slagregen is blootgesteld of bestaat uit een bouwmateriaal met een zeer open textuur.


Wat kunnen wij doen voor u?

1) Het aanbrengen van hydrofoberende behandelingna het bepalen van de absorbtie graad van het materiaal kunnen wij u een offerte maken voor het uitvoeren en de verkoop van een hydrofoberende pasta.
2) Het aanbrengen van een waterwerende kaleilaag na een grondige reiniging.
Doe-het-zelf, de verkoop van producten met begeleiding.
3) Het aanbrengen van waterdichte sierpleister en cementwerk.

   
 AANNEMINGEN VERVAET BVBA - Durmakker 51 - 9940 Evergem    [Tel.] 09/236 16 18 - [GSM] 0475 53 38 73 - [Fax] 09/236 36 78
vochtbestrijding kelder woning vochtprobleem huis vochtwering gevel gebouw ontvochtiging condensatie problemen condensatieproblemen opstijgend grondvocht muren firma gevelbehandeling vochtige zwambestrijding waterdicht bepleisteren kelderdichting bestrijder bestrijdingsbedrijf vloer schimmelvorming behandeling zwammen schimmel bestrijden injecteren dryzone bestrijdings bedrijf